LA CORAL AL CONFINAMENT I LA PANDÈMIA

 Durant el confinament la Coral va interrompre les seues activitats presencials com ara assajos i concerts i només es va poder mantindre en contacte mitjançant la tecnologia amb la finalitat de mantindre la relació i els hàbits coralistes.

El nostre director, Alejo, ens va proposar cançons per repassar a casa i varem fer alguns vídeos desprès li enviarem per tal de muntar-los junts i poder cantar col·lectivament encara que fora de manera virtual.



Desprès del confinament iniciarem els assajos as baixos de l'Espai Rambleta a l'aire lliure però, malauradament, l'oratge va interrompre el ritme i haguérem de continuar treballant de manera virtual.

El 21 d'abril de 2021, el nostre president, Miguel Hernández ens proposà disposar de la Cambra de l'Espai Rambleta i varem poder tornar a la presencialitat dels assajos que tantes ganes teníem de recuperar amb totes les condicions de seguretat .

Volem donar les gràcies a la Junta Directiva de la Unió Musical L'Horta i a l'Espai Rambleta que varen fer possible que la Coral anara recuperant part de la tan desitjada normalitat.


Fes clic a la imatge per veure més fotografies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada